måndag 14 november 2011

Sockersöta clowner

Måndagen är här och jag tänkte starta upp veckan med några sockersöta clowner. Mina barn fick nämligen dem här små söta sakerna av sin morfar efter ett konditoribesök. Dem är gjorda i sockerpasta och verkligen helt underbara. Tyvärr gillade inte ungarna smaken på skapelserna så dem fick gå i soporna efter att ha stått här och varit söta i några dagar.Jag började med en vit cardstock och sedan gick jag på med akrylfärg. Härligt knalligt cerise över en stencil med cirklar. Jag fyllde bara 2 hål lite här och där. När det torkat blandade jag egen glimmermist med hjälp av röd distressrefill och lite perfect pearls i guldfärg och sprayade över stencilen för att fylla resterande cirklar.

I nästa steg tog jag fram en bit punchinella och målade över med orange akrylfärg. Sedan gick jag över allt med vit gesso för att matta ner färgerna lite.
Dem mönstrade pappren kommer ur ett par 6*6 paperpad från Echo Park "springtime" och "splash". Det orange/vita bandet från MME Lush. Den söta lilla smilegubben hittar ni också i shoppen tillsammans med flera andra söta motiv.Den stora pappersblomman har jag färgat in med samma röda glimmermist som jag använde på bakgrunden. Tyvärr gör sig inte effekterna av glimmermist på bild. Men jag hoppas ni testar det i verkligeheten för det blir väldigt effektfullt.
Surfa in i shoppen och shoppa loss på

Perfect pearls
Minimistflaskor (för att blanda och spraya misten med)
Akrylfärg från Kaiser (helt fantastiskt fina färger)

Och naturligtvis alla söta dekos som papperssnöre, blommor, rosor mm

Ha en fortsatt färgglad måndag :)

/Maria/Lilla07an

Inga kommentarer:

Madde fyller 40 och lottar ut.....