söndag 10 april 2011

Gunga på vintern?

Hejsan!

Söndag och sista helgdagen för den här veckan. Hoppas alla haft en härlig helg med våren knackandes på dörren. Själv har jag två barn med feber så vi har spenderat helgen inomhus. Fast det har inte gjort så mycket eftersom det ändå blåst så hårt att jag vid flertalet tillfällen trott att huset ska flyga iväg.

LOn jag visar idag finns det massor av snö på. Ingen vår i sikte när Savannah gungade i kalla februari 2009. Vi hade glömt att ta ner gungan innan snön kom den vintern. Verkligen lycka för en liten tjej som älskar att gunga.


En härligt chockrosa cardstock som jag stänkt vit akrylfärg på för lite mer vintrig, levande känsla.


Titeln kan vara lite knivig att se på översta bilden men här ser ni den tydligt. Så klart måste jag rispa lite med nålen kring fotot även denna gång och även kanterna fick sig en omgång med saxen. Bakom fotot har jag en liten journaling nedstucken. Dold journaling är så finurligt och bra, tycker jag.En egenhändigt snurrad ros blev ett bra avslut på raden av små söta hjärtan. Datumet tycker jag är viktigt att få med på mina LOs och här passade det perfekt med små stickers i samma färg som mönsterpappret.


Hjärtraden har jag klippt ur ett av mönsterpappren och fäst med hjälp av 3d-kuddar.


Material:
Cardstock
Echo Park Little Girl Laundry 
Echo Park Little Girl Journaling cards
Ministickers alfabet My Little Shoebox
3d-kuddar hittar ni i butiken HÄR
Akrylfärgen hade jag i mina egna gömmor.

Ha en fortsatt trevlig söndag!
/Lilla07an/Maria

1 kommentar:

Lina sa...

Jättefin LO! Kul med färg :)

Madde fyller 40 och lottar ut.....