fredag 15 januari 2010

Här är jag igen!

Hej allihop! Här är jag igen, en av septembers gästinspiratörer som har fått förtroendet att ingå i det ordinarie gänget här hos Viktoria och Papper & Sånt! Känns fantastiskt roligt och jag hoppas att jag ska kunna tillföra något i form av inspiration och skaparglädje!
Mitt första kort med material ur det underbara paketet jag fick i min brevlåda blev detta här ovan.
Jag har använt båda sidorna av det dubbelsidiga, underbara pappret Chocolate mousse från nook&pantry.

Bokstäverna i GLAD har jag stansat ut med tången i foam och lagt lite glitter på. De är sedan limmade på små "kort" av mönsterpappret, som jag stämplat notmönster på. Alltihop monterade jag på kortet med hjälp av 3D-kuddar.

Ordet inspiratör har jag stämplat på pappret dotted stripe från Paper Salon och den lilla "skylten" med texten Papper & Sånt skrev jag helt sonika ut från datorn. Två små söta brads fick pryda kanten här.

Blomman är läckert mönstrad och jag har bara chalkat kanterna och satt lite, lite glitter längst ut på kronbladen för extra effekt. De små remsorna med "lycklig" och "Cornelia", som sitter under blomman, har jag stämplat genom att färglägga delar av stämplar med en tombowspenna.
Bilden på mej själv (usch, vad jag inte tycker om att vara med på bild!) har jag monterat i en kapsyl, som jag bankat ut med en hammare. 3D-lack på, så blev det blankt och fint (tyvärr flöt färgen i själva bilden också ut litegrann pga lacket).


En detaljbild där man ser hur jag satt fast bokstäverna i glad med lite distanskuddar samt att jag skrynklade till pappret med "inspiratör" på. Det var helt enkelt lite för långt... och så blev det på köpet mer "liv" i kortet ;-)


En annan detaljbild, där man ser kapsylen som jag bankat ut och dekorerat med en bild av mej själv. (Sen kan man ju fundera på hur himla dekorativ jag är... men det kan jag inte göra nåt åt *S*).


Nästa kort är i formatet 15x9 cm, för några sådana behöver Viktoria, har hon sagt *ler*

Till detta har jag använt de mönstrade pappren love letters LL103 och LL105 från My Little Yellow Bicycle. Stämpelmotivet är från Penny Black och färglagt med tombows på akvarellpapper. Jag har lagt lite Glitter Glaze Rose, som effekt på bikinin. 3D-lack på hornen, klövarna och på glaset.

Blomman och de små bradsen kommer från butiken.
Själv har jag lagt till en sammetsbrad (i mitten av blomman) och bandet. Här finns liknande rick-rack-band, fast i andra färger.

Texten "Gratulerar!" har jag stämplat och embossat i vitt.I butiken finns guldglittrigt embossingpulver.

Det var allt för nu, men det kommer snart mera!

//Cornelia

5 kommentarer:

Viktoria sa...

Välkommen än en gång.. JÄttefina första alster som "ordinarie"
Kram
Viktoria

Anonym sa...

Grattis Cornelia! Kul att se vad du kan hitta på här!

Kram

Anne

Madde sa...

Hejsan och välkommen! Vad fin LO du har gjort, måsta testa att stansa ut i foam...

Cornelia sa...

Det är faktiskt ingen LO, utan ett kort i storleken 15x15 cm.

Madde sa...

jo, jag såg det efter jag skrev....förlåt. Fint kort =)!

Madde fyller 40 och lottar ut.....