onsdag 16 februari 2011

Att Maska och färglägga (ca 12 min)

Här kommer en liten långfilm om hur man maskar och färglägger. Jag har använt mig av Promarkers när jag målat. Stämplarna är från "Svensk Sommar" som är Papper & Sånts egna kollektion (nr.3) Den kan ni förboka redan nu, släpper den på Svensk Scrapbookings mässa i Karlstad under första helgen i Mars. Efter det släpper jag stämplarna i webshoppen. Gå in och beställ från dem om du e sugen redan nu.. http://www.papperochsant.se/
Papper jag använt är Laserskrivar papper så tjockt jag hittade från (net on net) det e perfekt till Promisar.. Tyvärr saluför jag inte Promarkers men bland annat Creativica säljer dem.. Köper man 20st brukar de kosta 500:- och det e ett bra pris. :-)
Har använt Adirondack stämpeldyna.. finns i webshoppen i Pitch black och espresso (som jag använt här). Stämplarna säljes omonterade.. Köp gärna Tack´n Peel som är ett klibbigt material som man sätter fast på acrylblock och därmed behöver man inte montera sina omonterade stämplar. Vilket jag tycker är en fördel :-)
Lycka till
mvh Viktoria
ps. Ibland tar det lite lång tid mellan de olika momenten.. det kan bero på min 3åring som tyckte att hon skulle prata och prata och prata med mig under filmningen, därför fick ni även lite musik till istället för prat :-)

2 kommentarer:

Madde sa...

Nice!

Cattiegirl sa...

Jättebra guide! Ska genast leta rätt på pappret för Laserskrivare -har haft svårt att hitta bra papper för ProMarker pennorna...
:-)
Kram
//Cattie

Madde fyller 40 och lottar ut.....