söndag 24 oktober 2010

Min idé bidde en Gran

NU har jag äntligen gjort färdigt den där idén jag fick.. Har gjort mig en liten julgran på ca 15-20cm. Den har julkulor, ljus och glitter såklart och en stjärna på toppen som sig bör.Jag började med att skära ut fembladiga blommor, som i sin tur hade lite flikar på varje blad, med hjälp av min Slice. Sedan rullade jag upp varje blad lite på en penna så att grenarna skulle stå upp lite. Jag fäste en tunn blompinne på ett trähjul. Pinnen var spetsig i toppen så att trä på blommorna var inte svårt.
Limmade en liten smula vid hålet som blev när jag trädde på blommorna så att det skulle sitta bra. Pappret jag använde var Holly och Noel, eftersom de båda är dubbelsidiga så kunde jag ändå skapa en effekt av olika färger. När jag trätt på alla blommorna sprejade jag dem lite med egengjord mist som jag gjort av Distress ink och Perfect Pearls. Mixen hällde jag i en liten Minimister som var fylld med vatten och skakade om. Sedan sprayde jag detta över hela trädet. (tyvärr är minimisterna slut, återkommer)
Jag avslutade med att sätta fast halvpärlor lite spridda över grenarna, jag fäste dem genom att sätta en halvpärla underifrån och en ovanifrån. Ljusen är gjorda av vitt pappersnöre  som jag toppade med lite glitterlim.

Som glitter hittade jag en tyllpåse som hade en silverkant runt sig, den klippte jag av och använde som glitter. Som stjärna på toppen hittade jag en stjärna i mina gömmor som jag guldade med Perfect Pearls och limmade fast på en pinne. Det var lite pillrigt ibland men jätteskoj och jag gillar resultatet.
Ha det gott'Lycka till
kram
Viktoria

5 kommentarer:

Madde sa...

Sicken häftig gran!!!!!

Cornelia sa...

Jisses! Heeelt fantastisk!

Myownhome sa...

Vad fint! :)

Leja sa...

vad du är duktig! :)

Ina sa...

Men vilken kul och fin grej du fixat och vilket tålamod. WOW.

Kram
Carina

Madde fyller 40 och lottar ut.....