söndag 3 april 2011

Lilla07an här :)

Nu är det min tur att säga HEEEJ! April månad har äntligen kommit och jag hoppas kunna inspirera med mitt skapande. Jag skapar mest LOs och mitt första inlägg bjuder så klart på....just det....en LO.

Viktoria hade verkligen träffat rätt när det gällde materialet i mitt dt-kit. Härliga papper från Echo Parks kollektion Little Girl i mina favoritfärger, orange och grön. Där fanns också en bunt färgglada cardstock. Jag använder nästan aldrig färgad cardstock när jag scrappar så för mig blev det en rejäl utmaning. Men jag älskar utmaningar och blev riktigt nöjd med den här.

 

Här ser ni min yngsta dotter, Melissa, under en av alla fotosessioner hon tvingas utstå. Inte lätt med en mamma som måste fota heeela tiden. Det var nog ljuset som gjorde att lilltjejen helt plötsligt började nysa. Och jag fångade nysningen med kameran. Självklart måste jag scrappa hennes lilla, söta, ihopskrynklade ansikte.

I mitt kit fanns bl a punchinella och det är användbart till mycket roligt. Jag började med att ta en bit och måla över med ett lila glitterlim jag hade liggande i en låda. Mönstret blir ju så härligt och livar verkligen upp en enfärgad bakgrund.

Så klippte jag ur några cirklar ur ett par av pappren, chalkade alla kanter, stansade ut några stjärnor och en del av titeln. Skrev några ord om fotot och så hipps vipps var det klart.Jag gillar att använda flera olika fonter på mina LOs och här har jag använt både stickers och utstansat i olika färger. Här ser ni mönstret efter punchinellan lite bättre också. Visst blir det en skön effekt?En annan favorit är att rista en ram på fotot med hjälp av en nål för att framhäva det lite extra. Här har jag också skrapat lite med saxen på fotots kanter.

Materialet jag har använt är:
Cardstock
Mönstrat papper Echo Park Little Girl Madison Plaid och Laundry
Journalingrutan kommer från Echo Park Little Girl
Häftklammer, färg, utstansade stjärnor och ordet attchjo är ur mina privata gömmor.

Ses snart igen!
/Lilla07an/Maria

5 kommentarer:

Stephi sa...

vilken dunderhärlig LO!!!

cri_kee sa...

Underbar layout och kul att du lyckats fånga ett sådant härligt tillfälle som en nysning...

Madde sa...

Vad fin Lo och välkommen!

La Vikinga sa...

Fin LO med fina färger och papper!

Charlott

Carina sa...

Mysig LO, det är inte så ofta man hinner med att fånga dessa tillfällen. Ha en toppen Måndag
/Carina

Madde fyller 40 och lottar ut.....