fredag 26 februari 2010

Knepat och knåpat i några dagar..

på sista mässan P&S var på hade vi alldelens för lite saker att visa upp.. så denna gången skall vi ha massor med inspiration hade vi tänkt..
Här bjuder jag på några grejer som jag knåpat ihop.

ovan: We R Memorykeepers är några av mina favoritpapper och dessa kommer därifrån. Texterna är utskrivna med min Slice, bandet är brun organza med prickar.. Längst ner på det bruna pappret har jag stansat ut med Martha Stewart kantpunch som jag har med på mässan (har även Doily Lace)
Ovan: Här har jag kladdat runt med lite Paint Dabbers blandat med vatten. Splashat och gojjat.. Sedan lite glitterlim, resterna av utskriften från texten på kortet ovanför detta, sedan härliga prickiga band och så stansat fast med häftklammer. Prickiga och rutiga pappret är samma papper men olika sidor.. finns på mässan.
ovan: maskat och trixat med en av de nya stämplarna från "Hönan eller ägget?" kollektionen som släpps på mässan. Papprena kommer också finnas i vår monter.. De är underbara. Har även prickiga Doodlebug om någon e sugen på lite mindre prickar istället :-)
På mässan bjuder jag även på lite fika.. Har ett fullproppat kakfat med godsaker som du kan köpa om du är sugen på lite gott.. :-)
Även div. tårtor går att köpa.. Man kan ha dem som dekoration eller som lekmat. OBS!! Några bakverk har små pärlor på sig så de kanske inte är lämpliga till alltför små barn.
Dessutom finns det hemstickade disktrasor och jättefina halsband att handla hos oss.. Och såklart en uppsjö av scrapbookinsaker. Mängder mängder mängder, så kom in en sväng och kika, kläm, prata och handla såklart i vår monter.. :-)
Hoppas att DU även är med på Galamiddagen på kvällen.. Det skall bli toppen hela nästa helg.. Lääängtar.
Fast jag kan berätta att jag har haft mardrömmar om mässan också.. Drömde att vi glömde några lådor och istället tagit mannens bilsamling med oss. Sedan började vi inte plocka upp varor förrän det var 1 timme kvar innan öppningen, snacka om panik..när jag sedan skulle hämta sakerna som jag glömt så var trappen hemma bortplockad så jag fick klänga mig upp på övervåningen där vår dotter befann sig utan möjlighet att komma ner.. Nä fy för mardrömmar..
Kram o ha en uuuuuunderbar helg
Viktoria

2 kommentarer:

Cornelia sa...

Fnissar högt åt din mardröm, men förstår att det var en HEMSK upplevelse!

Är så ledsen att jag inte kommer till Karlstad. Ju mer jag tänker på det desto mer VILL jag dit!!! Hade ju varit så otroligt roligt...

Men, men... säger som Askungen, ungefär...

"Vad är väl en... mässa..." *SUCK*

Larisa sa...

Very sweet job ))) I love the ones can do these cakes from felt. I wish I could do the same one day... But I don't know how to do....((

Madde fyller 40 och lottar ut.....