onsdag 3 februari 2010

Ett minialbum

Ett litet album med semesterbilder, storleken är 6x6". Ser rätt "vanligt" ut vid första anblicken...

... men när man vecklar ut det så blir det något helt annat, något ganska annorlunda och rätt kul, tycker jag själv iallafall!
Så här är det ganska stort, "byggt" på tre hela cardstock.


Jag har använt mönstrade papper i härligt glada färger från KI Memories. De är dubbelsidiga, men inte så tjocka, har samstämda färger och mönster och är helt perfekta för ändamålet!
Så mycket dekorationer har jag inte använt, för albumet måste ju gå att vika ihop igen. Lite platta blommor och band och så lite text, utstansad med tången.

Ber om ursäkt för lite blänk i bilderna. Väntade på dagsljus, men det blev ju aldrig så ljust idag att blixten inte behövdes. Åh, vad jag längtar till sommaren!!! Och till hösten, ja då blir det en ny resa tillsammans med familjen, men då drar vi iväg till Turkiet *ler*


//Cornelia

2 kommentarer:

La Vikinga sa...

Vilket fint album!!!

OCH HUR HAR DU GJORT DET DÅ?

La Vikinga

Cornelia sa...

*hihi*
Jag tog tre cardstock och bigade dem på mitten, som ett kors. Och så en gång på diagonalen... Vek dem enligt bilderna och satte ihop dem i hörnen... vips! Klart!

Näääää! Det där går ju inte att fatta. Jag får göra ett till och fotografera under tiden!!

Återkommer, men det blir inte precis just nu den närmaste tiden. Har en hel drös med annat att göra, fyller alla människor år i februari/mars??? Beställningskorten radar upp sej...

Tack så jättemycket för din kommentar!

Madde fyller 40 och lottar ut.....