måndag 11 juli 2011

I failed....

Hallåj!

Lilla07an här.  Glad i hågen satte jag igång med Viktorias utmaning. Utmaningar med min favoritfärg orange är alltid roliga :)

Jag skapade en LO om min dotter Savannah och hur hon nästan alltid byter plats på K & S. Fisk blir fiks och kompisen Isak kallar hon för Ikas. Inte lätt för en 3,5 åring med alla dessa bokstäver.

Orange och gult ser ni både på papper, foto och min egenhändigt gjorda blomma. Jag har använt en röd mist lite här och där vilket ni kan se tydligare på detaljbilden här nedan.


Här kan ni också se en av mina journalingfavoriter. Att skriva runt hela LOn.

Blomman har jag gjort med hjälp av en die och sedan satt ihop, satt i några pistiller som jag knöt ett spetsband om och så kletade jag på Stickles runt bladen.


Rubriken består av både utstansade bokstäver och dymo. För att få bokstäverna så här silvriga å vackra har jag limmat vanlig aluminiumfolie på cardstock och kört genom cuttlebuggen. Folie är kanske inget man normalt scrappar med, men något ni absolut måste testa.

På punkten kapsyl har jag misslyckats totalt. Vi ägde inte en endaste när jag genomsökte huset :(

Allt material utom folie, blomdie och dymo hittar ni i butiken så klart!

Ha en härlig måndag
/Lilla07an/Maria

3 kommentarer:

Madde sa...

åh, vad fint! fiffigt det med folien!

Viktoria sa...

Läckert, sitter här i stugan och skall försöka få lite pysseltid, så skall jag göra en grej till utmaningen me ;) väntar på regn så kanske det blir lättare att pyssla ;)
Kram Viktoria

Marja sa...

Mm läckert!! Cool effekt med folien!

Madde fyller 40 och lottar ut.....