måndag 28 mars 2011

BLOGGgodis

Nu är det dags för lite blogggodis här på Papper & Sånt´s blogg..
Det DU måste göra är att länka till min blogg på din blogg, lägg gärna in denna bilden vid din länk eller gör den till en länk. (Du får förståss förminska den om du vill )
Sedan vill jag att du skriver en kommentar till varför just DU bör vinna "godiset"
Den som sedan går vinnande ur bloggodiset får 3 st valfria stämplar från Papper & Sånts egna kollektioner.. Det blir 3 st som får "Godis". en får 3st en får 2st och slutligen får en av er 1st valfri stämpel.
Kram
SLUTDATUM att deltaga är fredag 8 april

10 kommentarer:

Petraso sa...

Jag har så ur sjukt rolig humor och gillar att göra riktigt skämt samma kort där bör jag vinna dessa fina stämplar för att kunna göra dom roligast korten som någonsin skådas! ( Blyg näää inte det minsta)

Martina sa...

Jag förtjänar att vinna lite fina stämplar för att jag lyckats motstå att sälja min man som slav till granntanterna för att på så sätt få råd att köpa mer stämplar och scrapsaker!!! ;)

(han kan inte alltid förstå att jag måste köpa nya stämplar så ofta, och då säger jag bara till honom att skaffa ett extrajobb) haha...

Cornelia sa...

Och jag, jag skulle behöva vinna en stämpel eller två för att det har varit en riktigt, riktigt tuff tid i mitt liv de senaste veckorna. Många tårar och mycket elände... kanhända att en ny stämpel skulle pigga upp mej lite.

Kram!

Magenta sa...

För att era stämplar är så läckra så klart ;-)
Sen vinner jag aldrig några candys det är alltid nån annan som gör det.....:(

Zora sa...

Jag och min scrappvän ska ha en mara i maj. Det vore jättekul att kunna ha med några priser till våra tävlingar. Om jag vinner går stämplarna som pris till en tävling:O)

måndotter sa...

Jag bara älskar era humoristiska hönor! Man kan ha dem till de flesta kort.

Carina sa...

Därför jag är så himla kass på skriva sådana hära saker och tycker att dom är underbara och roliga./ Trevlig Helg till er alla

AnkiB sa...

Hoppas vinna en eller några stämplar då dom är så otroligt läckra. Har en son på 10 år så nu är det inte gullimotiv på grattiskorten som gäller utan det ska vara något kul eller häftigt.. Era stämplar passar ju perfekt!!! Inte bara till kort utan även på LO:er.

Cattiegirl sa...

Hej! Jag har länkt till er i min sidebar!
Jag vill vinan för den där hönan som grillar är bara helt underbart söt!
Den ser ut som min pappa och med den stämpeln skulle jag kunna göra världens coolaste kort åt honom!
Kram
//Cattie

npfmamma sa...

vad är bättre än att slappna av efter en lång arbetsdag med scrapbooking. Att sedan använda roliga stämplar gör att man längtar hem ännu mera!

Madde fyller 40 och lottar ut.....