torsdag 26 augusti 2010

Med papper från Pion Design

Jag fick ett brev... från Viktoria... i förra veckan. Det innehöll de mest fantastiskt vackra papper man kan tänka sej, skapade av Pion Design. En söt strut med rara rosor skickade hon också.

Och vad händer?! Jag drabbas av total skaparblockad och kan inte sätta saxen i ett enda av pappren - de är ju såååå fina och lika ljuvliga på båda sidor. Jag kan helt enkelt inte välja vilken sida jag ska använda, och pappren är egentligen alldeles för underbara... jag vill inte "förstöra" dem...

Knasigt? Javisst. Jag lade dem åt sidan litegrann, gick och snusade på dem emellanåt och skapade lite annat (av gammalt spillpapper) så länge. Och NU är jag igång! Det här kortet är det första, men det finns ett till som ligger på tork, så håll utkik. Det kommer här endera dagen!

Allt papper, utom notpappret, är alltså från Pion Design och du hittar dem HÄR.

Fjärilarna har jag klippt ut ur ett av pappren och lagt lite glitter på, liksom på rosorna. Även tagen har jag klippt ut, chalkat kanterna på och satt i en öljett.

Spetsen kommer ur mina egna gömmor.


En detaljbild.

Och en till.

Blått är en färg som jag vanligtvis har lite svårt för så det känns härligt att ha gjort detta kort, som jag är riktigt nöjd med, i just blått.

Önskar er alla en härlig scrap-höst!

//Cornelia
9 kommentarer:

Anonym sa...

Helt fantasktiskt vackert kort, Cornelia! Förstår att det var svårt att klippa dessa underbara papper =0)

Viktoria sa...

Wonderful. Fantastico :-)
KRamis

Knasisen sa...

Jättevackert kort och ja, papper är till för att användas...men är svårt ibland. Gör man så fint som du så är det ju vackrare än bara papperet i sig.

Sofie

NHL sa...

Klart du ska vara nöjd, du har gjort det så braaa! :-)

Ina sa...

WOW vilka underbart vackra papper, förstår verkligen att du hade svårt att klippa i dem, men se så himla vackert kortet blev sen ju, kul.

Kram
Ina

Cornelia sa...

Tusen tack för alla goa kommentarer!

allram sa...

Så underbar, jättefin!!!!

Mikaela sa...

Inte illa! förstår att du blev såld på pappret!

Madde sa...

Superfint! Hade oxå svårt att börja klippa i dessa underbara papper...man måste bara ha mer såna!

Madde fyller 40 och lottar ut.....