onsdag 9 december 2009

En till Fröken December säger Hej!

Hej,


Tänkte att det var dags att presentera mig nu, mycket senare än jag från början planerat...


Jag heter Eivor Larsson, kallas Ejja, och är 35 år. Jag bor i Luleå med min man och våra två söner. Jag har scrappat sedan feb -07. Jag började scrappa ett första-året album till vår älste son i formatet 8x8, men nu scrappar jag i olika storlekar, gör kort och altrar. Jag tycker om att jag kan variera skapandet, basen/grunden är samma vad man än gör.


Ni har tidigare kunna läsa att Viktoria hade en uppgift till oss december-fröknar som bestod av att välja vår favoritfärger och så skulle de skickas till den andra inspiratören. Att varriationen inte blev så stor tyckte jag faktiskt var lite roligt! Att bl.a brunt fanns med gjorde mig glad eftersom det är nog en färg som ofta finns med på mina alster.


En av de utmaningarna Viktoria har gett mig var att skapa ett julkort med en stämpel hon stämplat och skickat med. Jag skulle också förstås använda de papper jag fått i det fina paketet och alla färger skulle användas.


Ett julkort i rosa-brunt-grönt?! Ja, det funkar faktiskt.


Jag har gjort ett never-ending-card :Förutom snöflingorna och de små stämplarna, finns allt material hos Papper och Sånt.


Sök gärna efter Never Ending Cards på Youtube så får du en bra genomgång hur man gör :-)


5 kommentarer:

Cornelia sa...

Åh, jag äääälskar brunt och jag ääälskar never-ending-cards... alltså är detta ett i mina ögon absolut fantastiskt kort!!! Tummen upp, upp, upp!

Jo sa...

Men GUD vad snyggt!!

Sindra sa...

Otroligt läckert med never-endig-card! Gillar dom! :)

La Vikinga sa...

Hade jag aldrig ens sett förut - vilket indé!!

Jättefint!

Madde sa...

Den vikningen var helt ny för mig! Fint!

Madde fyller 40 och lottar ut.....